Specialistische tapijtreiniging

De combinatie van jarenlange kennis en ervaring maakt Schoonmaakbedrijf de Neve specialist op het gebied van tapijtreiniging. We verwijderen vlekken, inloopvuil en andere soorten verontreiniging, zonder hierbij de vezels van uw tapijt te beschadigen. Om uw tapijt te beschermen tegen nieuwe vervuiling kunnen we bovendien zorgen voor een beschermende toplaag.

Regelmatige reiniging

Een verzorgd tapijt draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Om het tapijt verzorgd te houden, is het aan te raden uw tapijt regelmatig professioneel te laten reinigen. Niet alleen om die schone en frisse uitstraling te behouden, maar ook om de levensduur te verlengen. Vertrouw het schoonmaken van uw (hoogpolig) tapijt daarom toe aan onze professionals!

Methoden

Omdat in tapijt zowel zichtbare als onzichtbare verontreiniging schuil gaat, is het aan te raden om het jaarlijks intensief te laten reinigen. Er zijn verschillende methoden voor tapijtreiniging. Afhankelijk van de mate van vervuiling, het materiaal en de vezel van het tapijt bespreken wij met u de beste methode van schoonmaken. Ook de droogtijd is van belang voor de reinigingsmethodiek, want bij natte reiniging duurt het langer voordat u weer over het tapijt kunt lopen.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van tapijtreiniging in de regio Haarlem? Of wilt u direct onze specialisten inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.