Uw glazenwasser in Haarlem

In vrijwel ieder pand zit beglazing, dit wilt u natuurlijk wel schoon houden. Het staat niet alleen netter en schoner, maar bovendien krijgt u met schone ramen ook meer licht binnen. Schakel daarom ons schoonmaakbedrijf uit Haarlem in voor uw glasbewassing. Als glazenwasser maken wij gebruik van moderne materialen en hulpstukken. Dat betekent dat we gebruik maken van ladders, verlengstukken of andere hulpmiddelen zoals hoogwerkers. Hoe hoog uw ramen dus ook zitten, wij kunnen er bij!

Schoonmaakwerk is onderhoudswerk

Glazenwasser HaarlemHet schoonhouden van uw ramen zorgt niet alleen voor een schone en frisse uitstraling, maar ook voor het onderhoud van uw pand. U kunt onze glazenwasserij inschakelen voor het schoonhouden van zowel uw beglazing als de kozijnen. Of u nu houten, aluminium of kunststof kozijnen heeft, ook deze dienen schoon gehouden te worden, zowel voor de uitstraling als het onderhoud van uw ramen.

Glazenwasser voor particulieren en bedrijven

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen. Bovendien kunt u ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaakbeurt of voor het periodiek onderhouden van uw bedrijfspand. Wij maken duidelijke prijsafspraken vooraf, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan achteraf!

Glazenwasser in Haarlem en omgeving

Onze glazenwassers helpen particulieren en bedrijven in de omgeving van Haarlem. Zo zijn wij in Haarlem in de volgende wijken actief:

  • Haarlemmerhoutkwartier
  • Spoorbaan Leiden
  • Haarlem-Oost
  • Westoever Noorder Buiten Spaarne
  • Ter Kleef en Te Zaanen
  • Oud Schoten & Spaarndam
  • Duinwijk
  • Schalkwijk

Wilt u meer weten over onze diensten als professionele glazenwasser in Haarlem? Of wilt u direct onze glazenwasserij inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Ervaringen van onze klanten

Glasbewassing

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn heel erg tevreden over de glasbewassing!

Ramen voorzijde

★★★★★
5 5 1
Prima, accuraat en goede communicatie.

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
Altijd keurig, altijd betrouwbaar. Wij zijn zeer tevreden met Jeffrey die regelmatig de ramen weer keurig schoonmaakt en alles weer netjes achterlaat!