Referenties over Schoonmaakbedrijf de Neve

Hieronder vindt u referenties van onze eerdere klanten. Graag horen we ook uw mening over onze diensten, zodat we deze nog verder kunnen verbeteren!

Naam
E-mail
Werkzaamheden:
Rating:
Uw ervaring met ons:

Schoonmaak

★★★★★
5 5 1
Ik woon in de UK en mijn appartement in Haarlem moest schoongemaakt worden voor de verkoop. Jeffrey maakte zichzelf beschikbaar op korte termijn en leverde fantastisch werk. Tevens goede communicatie wat zeer gewaardeerd was aangezien ik in het buitenland zat.

Ramen lappen

★★★★★
5 5 1
Dikke prima

Opleverschoonmaak

★★★★★
5 5 1
Een net en betrouwbaar schoonmaakbedrijf! Voor ons hebben ze een oplever schoonmaak verricht in een kantoorgebouw voor de nieuwe huurders. Erg netjes en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Wij zijn uiterst tevreden. Bedankt en tot een volgend project.

Gevelreiniging

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de snelle service. Van het weekend is ons huis versiert met een graffiti. Maandag DE NEVE gebeld, dinsdag ons gevel weer netjes. Vakkundig middels hogedrukreiniging ons muur weer schoon. Groet, Jitse

Glasbewassing

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn heel erg tevreden over de glasbewassing!

Algbehandeling

★★★★★
5 5 1
Jeffrey komt al jaren hier om de vele ramen in ons appartement te bewassen. Het afgelopen jaar heeft hij ook de dakterrassen onder handen genomen door deze te ontalgen. Verbluffend resultaat: alg weg, terras niet meer glad! Vakmanschap, goed advies, een app die werkt!

Ramen voorzijde

★★★★★
5 5 1
Prima, accuraat en goede communicatie.

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
Altijd keurig, altijd betrouwbaar. Wij zijn zeer tevreden met Jeffrey die regelmatig de ramen weer keurig schoonmaakt en alles weer netjes achterlaat!

Glazenwasser

★★★★☆
4 5 1
Jullie zijn aardig en aa nspreekbaar,ook netjes.,

glasbewassing

★★★★☆
4 5 1
Schone ramen, aanspreekbaar en innovatief middels de app! Top!

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
Top, betrouwbaar, net en meedenkend. Goede uitleg hoe het probleem met de spinnen op de kozijnen was op te lossen

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
Top, betrouwbaar, net en meedenkend. Goede uitleg hoe het probleem met de spinnen op de kozijnen was op te lossen

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
Heerlijk dat Jeffrey steeds weer zorgt voor een heldere blik. Alles gaat vanzelf en de betaling gaat gemakkelijk via de app.topkwaliteit voor een mooie prijs en het hartelijke contact krijg je er gratis bij. Waar krijg je nog zoveel waar voor een klein beetje geld.

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
De ervaringen met Schoonmaakbedrijf de Neve zijn uitstekend. Er wordt netjes en grondig gewerkt voor een nette prijs. Er is geen overlast en met regelmaat komt men langs. Verder zijn de werknemers altijd vriendelijk en goed geluimd.

ramen lappen

★★★★★
5 5 1
Topkwaliteit wordt er elke maand geleverd en ook altijd vriendelijk!De betaalapp is heel eenvoudig en werkt prima!Ben al jaren heel tevreden en geef welverdiend 5 sterren!

ramen lappen

★★★★★
5 5 1
De Neve zorgt al meerdere jaren tot volle tevredenheid voor schone ramen. Toch minstens zo belangrijk vind ik de persoonlijke en klantvriendelijke opstelling.

glasbewassing

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn bijzonder tevreden over de glasbewassing, daarnaast is het gemakkelijk betalen met de Neve app!

Glas reinigen

★★★★☆
4 5 1
De glasbewassing gaat prima met Jeffrey. Hij reageert ook snel als je iets bijzonders wenst. Puntje van verbetering is de app, die werkt niet altijd naar behoren.

Exterieur verzorger

★★★★★
5 5 1
Jeffrey doet goed werk bij mij en bij mijn broer (buurman) communicatie via de app verloopt soepel en snel. we zijn erg blij met zijn diensten.

Ramen lappen

★★★★★
5 5 1
Super tevreden met Jeffrey en het lappen van mijn ramen. Zelfs de ramen van mijn dakkapel op zolder maakt hij schoon. En hij komt regelmatig.

Schoonmaakwerkzaamheden

★★★★★
5 5 1
Na de verbouwing heeft Jeffrey de boel onderhanden genomen zodat wij daarna er weer in konden trekken. Het zag er weer super uit en als het over een service met een glimlach hebt is dit daar het schoolvoorbeeld van.

Ramen voorzijde huis, 3 verdiepingen

★★★★★
5 5 1
Uitstekend! Via de app krijg ik een vooraankondiging zodat ik de ramen boven dicht houd. De ramen zijn schoon en via de app kan ik betalen. Ideaal zo.

Glazenwassen

★★★★★
5 5 1
Keurig verzorgd, veel aandacht voor de klant met moderne communicatie. Zeer tevreden

Glazenwassen en dak

★★★★★
5 5 1
Heel aardig en zorgvuldig, ramen worden prima gewassen. Snelle service! Ook groen verwijderd van leiendak, top!!

Ramen

★★★★★
5 5 1
Nog steeds tevreden. Klant vanaf zijn start! Ook goten schoonmaken was een succes. Zeker aan te bevelen!

Ramen wassen

★★★★☆
4 5 1
Schone ramen én houtwerk. Goede prijs. Aardige mensen en superhandige app waar je ook mee kan betalen! Aanrader!

Ramen wassen

★★★★☆
4 5 1
Altijd netjes en snel. Goed contact met Jeffrey

Glasbewassing

★★★★★
5 5 1
Altijd top. Schone ramen en goed contact.

ramen

★★★★★
5 5 1
Enthousiaste mensen en laten alles weer blinken! Erg blij mee!

Glazenwassen

★★★★☆
4 5 1
Jeffrey enthousiaste ondernemer met glasheldere aanpak!

glasbewassing

★★★★☆
4 5 1
de Neve heeft zich als een betrouwbare partner getoond bij het onderhoud van ons huis. In een open communicatie worden afspraken correct nagekomen

Beglazing

★★★★★
5 5 1
Mooi bedrijf, gesprek altijd mogelijk en glanzend resultaat

Glazenwassen

★★★★★
5 5 1
Betrouwbaar, schone ramen, en aardige mensen. Al jaren trouwe klant

Glazen wassen

★★★★★
5 5 1
Eindelijk een glazenwasser die snel reageert. Kan betalen via mobiel en goed zijn werk doet. Geweldig!

Glazen wassen voorkant huis

★★★★☆
4 5 1
Aardig, netjes,snel en handige methode

Raambewassing

★★★★★
5 5 1
De ramen worden door Jeffrey kundig gewassen. Ook neemt hij het houtwerk mee. Supertevreden al meer dan 10 jaar!

Glazen wassen

★★★★★
5 5 1
Super vriendelijke mannen, en perfecte app om makkelijk te betalen. Goed werk, niet duur. Perfect dus! Zeer tevreden klant.

Div

★★★★★
5 5 1
Zeer goede ervaringen. Erg vriendelijk , toegankelijk & Secuur. Ik raad Neve van harte aan!

Ramen wassen

★★★★★
5 5 1
Glashelder! Flexibel in afspraken. Een raam extra kan altijd.

Glasbewassing zakelijk

★★★★★
5 5 1
De ramen van ons kantoor zijn altijd netjes schoon door het goede werk van Glazenwasserij De Neve. Wij hopen dat Jeffrey dat nog lang voor ons kan blijven doen.

Glasbewassing

★★★★☆
4 5 1
Jeffrey levert goed werk van consistente kwaliteit. Netjes en snel.

Schoonmaak

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn tevreden met Jeffrey, hij doet zijn werk goed en komt de afspraken na.

Glazen wassen particulier te Haarlem

★★★★★
5 5 1
De Neve verzorgt naar volle tevredenheid onze ramen en kozijnen. Facturering en superhandig betalen via de iPhone app, waar vind je dat?! Nou, bij De Neve dus!

Ramen lappen particulier

★★★★★
5 5 1
Jeffrey lapt al een aantal jaar onze ramen naar volle tevredenheid! Snel, netjes en tegen een goede prijs!

Topwerk geleverd

★★★★★
5 5 1
De schoonmaker heeft zijn werk optimaal uitgevoerd voor openingstijd was onze ingang en pui helemaal schoon. Goed optijd netjes afgeleverd zeker voor herhaling vatbaar. Ook het contact aan de telefoon heel vriendelijk en staan open voor vragen. Zeer behulpzaam , vriendelijk , netjes en stipt.

Moderne Bedrijfsvoering

★★★★★
5 5 1
Jeffrey de Neve is een hele fijne glazenwasser die moderne technieken en bedrijfsvoering omarmt. Neem zijn mooie installatie in de auto, zijn prisma-bril zodat hij arbo-proef kan werken en zijn eigen bedrijds-app! En daarnaast is hij ook nog eens altijd vriendelijk en kan hij goed communiceren. We zijn altijd blij met het resultaat van zijn werkzaamheden en gunnen hem een zeer voorspoedige toekomst met Schoonmaakbedrijf de Neve. Familie van Dijk, Haarlem

Ramen lappen prive klant

★★★★☆
4 5 1
Jeffrey komt al jaren bij ons ramen lappen. We zagen het bedrijfje groeien. Een enthousiast, eerlijk persoon, die rustig uitgroeide tot het bedrijf dat hij nu heeft.

Ramen particulier

★★★★★
5 5 1
Wij hebben flink wat ramen en glaswerk aan de buitenkant van onze appartement, wat ons steeds moeilijker viel om zelf te blijven doen. Jeffrey de Neve komt met regelmaat bij ons langs om deze klus goed en netjes te klaren. Wij zijn meer dan tevreden met de uitvoering en maken waar mogelijk gebruik van zijn \\\\\\\"app\\\\\\\" om zaken in te plannen en financieel af te handelen. Aan te bevelen! \\\\r\\\\n,

Schoonmaak

★★★★★
5 5 1
We werken al tijden samen met bedrijf De Neve en zijn erg tevreden. Houden zich goed aan de afspraken en werken netjes. Echt een rader. Als er klussen zijn tussendoor wordt er ook meegewerkt om die zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

Schoonmaak VVE Viaductweg Noordwijkerhout

★★★★★
5 5 1
De Neve heeft naast dat het een punctueel en resultaat gericht bedrijf is, een bijzonder hoge service graad waarbij de wens van de klant nog daadwerkelijk centraal staat en belangrijker nog, gemaakte afspraken worden ten alle tijden nagekomen.

Schoonmaak flat

★★★★★
5 5 1
Nauwgezet, punctueel, correct en uitermate netjes. Ze hebben onze flat schoongemaakt na een verbouwing. Echt geweldig.

Ramen en houtwerk

★★★★★
5 5 1
Jeffrey houdt al jaren onze ramen en houtwerk uitstekend schoon. Hij vertelt desgewenst graag over allerlei aspecten van zijn manier van werken. Bijzonder vinden we de bril met prisma\'s die hij gebruikt om nek problemen ten gevolge van altijd omhoog kijken te voorkomen.

Glazen wassen woning

★★★★★
5 5 1
Al vele jaren maak ik gebruik van Jeffrey de Neves schoonmaakbedrijf voor de ramen en het houtschilderwerk.Het werk gebeurt structureel met veel zorg en aandacht voor detail! Ik heb geen achterom, de \"tocht\" door het huis vindt plaats met de nodige voorzichtigheid, kenmerkend voor Jeffrey! Hij is iemand die zijn werk serieus neemt en de klant met respect behandelt. Het is altijd feest als Jeffrey is geweest: de ramen blinken als kristal, het houtwerk is echt schoon en ik straal als ik dat zie! De combinatie van professionaliteit en vriendelijkheid zijn een aanbeveling meer dan waard! Ik hoop nog veel jaren plezier te hebben van zijn bedrijf! Theo Campfens.

Ramen wassen bedrijf

★★★★★
5 5 1
Jeffrey de Neve lapt niet alleen onze ramen, hij komt voortdurend met de nieuwste ontwikkelingen op de proppen; zowel voor het ramen lappen als voor bedrijfsvoering. Hij is een vrolijke noot in de straat met een rare bril op die het hem mogelijk maakt ramen te lappen zonder perse een ladder op te hoeven, bovendien altijd in voor een praatje wat verder gaat dan koetjes en kalfjes. \'ruimte voor ontwikkeling\' is het motto op de Verbindingsweg en ook zeker bij De Neve Facility.......

Ramen wassen woning

★★★★★
5 5 1
Komen altijd keurig afspraken na en werken snel en tegen een goede prijs!

Ramen lappen huis

★★★★★
5 5 1
Prima job gedaan bij het schoonmaken van het houtwerk/schilderwerk van ons huis, als onderdeel van het onderhoud van het schilderwerk. De ramen schoonmaken deden de mannen al naar volle tevredenheid. Ga zo door!

Schoonmaak voor VVE

★★★★★
5 5 1
Perfecte kwaliteit-prijs verhouding. Prima service en goed contact. Een echte aanrader.

Glazen wassen eigen bedrijf

★★★★☆
4 5 1
Schoonmaakbedrijf de Neve lapt bij ons al jaren onze ramen tot volle tevredenheid. Mocht er iets niet helemaal naar ons zin zijn, dan wordt dat altijd opgelost. Gebeurt sporadisch, maar het is fijn dat het dan geen probleem is. Dank Jeffrey voor de inspanning van de afgelopen keer. Ik beveel je met een gerust hart bij anderen aan.

Schoonmaak complex

★★★★☆
4 5 1
Sinds mei 2014 maakt De Neve ons complex schoon en tot nu toe naar tevredenheid. De communicatie met Jeffrey De Neve is direct en hij komt na wat hij belooft. Wat ik een enorm pluspunt vind is dat hij ook altijd mee blijft denken en tot constructieve oplossingen komt. Vooralsnog zijn we zeer tevreden en hopen op een lange fijne samenwerking.

VVE Mondriaan te Haarlem

★★★★★
5 5 1
Wij zijn als VvE lang op zoek geweest naar een betrouwbaar schoonmaak -en glasbewassingsbedrijf. Bij onze zoektocht bleek er veel kaf onder het koren. Tot wij de start gingen maken met het bedrijf van de heer de Neve. Dit bleek een schot in de roos. Tot op heden kan ik niet anders zeggen dat er uitstekend wordt gewerkt. Daarnaast is de communicatie met dit bedrijf zeer goed te noemen. Inmiddels hebben wij het bedrijf ook extra klussen ter hand laten nemen waaronder vlekverwijdering van onze natuurstenen vloer. Ook dit project is naar volle tevredenheid verlopen. Het bestuur van de VvE zal dit bedrijf dus zeker aanbevelen.

Kinderfysiotherapeut te Santpoort-Noord

★★★★★
5 5 1
Bedrijf Neve is een prima en service gericht schoonmaakbedrijf. Ze werken goed en netjes, houden rekening met de situatie waarin ze moeten schoonmaken. Overleg is goed mogelijk en er wordt goed meegedacht over praktische oplossingen. Ze komen voor mijn praktijk schoon te maken helemaal naar Santpoort-Noord, maar het is altijd netjes en schoon. En dat tegen een zeer redelijke prijs. Ik ben erg tevreden met jullie. Ga zo door !! Jullie zijn een aanbevelingswaardig schoonmaakbedrijf.