Professionele gevelreiniging in Haarlem

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor gevelreiniging? Wij zijn uw expert op het gebied van gevelreiniging in Haarlem. Heeft u last van mos- of algengroei, vorstschade of schimmeluitslag op de gevel van uw pand? Goede reiniging is van groot belang voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Onze gevelreinigers kunnen het uiterlijk van uw pand er weer fris en schoon uit laten zien.

Specialistische reiniging van gevels en daken

Naast gevelreiniging zijn we in Haarlem ook gespecialiseerd in de reiniging van gevelbeplating en daken. We kunnen alle soorten materiaal van gevels en daken op passende wijze schoonmaken en onderhouden.

We houden altijd rekening met veiligheid en milieu en maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal.

Graffiti verwijderen in Haarlem

Heeft u last van graffiti op uw woning of bedrijfspand? Ook graffiti kunnen we op deskundige wijze voor u verwijderen. Dit kan met verschillende methoden. Welke methode het beste is, hangt af van het type graffiti en de ondergrond. Dit doen we bijvoorbeeld middels:

  • stoomcleanen
  • reinigingsmiddel
  • stralen

Onze gevelreiniging specialist bepaalt per situatie welke methode het beste is.

Kosten graffiti verwijderen

De kosten hangen af van de reinigingsmethode en de oppervlakte van de graffiti. Over het algemeen zijn de kosten van het stralen hoger dan bij stoomcleanen of schoonmaken met reinigingsmiddel.

Benieuwd naar de kosten voor uw situatie? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Graffiti verwijderenGraffiti verwijdering

Zorgvuldig en efficiƫnt

Of u nu last heeft van graffiti, groene, witte of zwarte aanslag: bij ons bedrijf bent u verzekerd van professionele reiniging. We gaan zorgvuldig en efficiƫnt te werk en adviseren u over het onderhoud van uw gevel. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak. Wilt u meer weten of wilt u in de regio Haarlem direct gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.