Terrasreiniging in Haarlem

Wilt u weer goed buiten kunnen zitten? Dan is een schoon terras wel zo prettig. Bovendien is een schoon terras belangrijk voor de uitstraling van een bedrijf of woning. Een vervuild terras daarentegen lijkt onverzorgd maar kan tevens door gladheid van mossen en aanslag gevaarlijk zijn. Vervuiling door onkruid, algen, mossen en aanslag tasten op termijn ook de materialen van de diverse oppervlakken aan. Zeker als het gaat om vetten, olie, diesel of benzine.

Eenmalige terrasreiniging en preventief onderhoud 

Ons schoonmaakbedrijf in Haarlem kan uw terras, bestrating of vlonder een grondig reinigingsbeurt geven zodat deze weer straalt. Wij gebruiken professionele apparatuur waardoor we snel een mooi resultaat kunnen afleveren. Tevens kunnen we uw terras preventief onderhouden om de levensduur van de materialen te verlengen en kosten voor reparatie en renovatie te voorkomen. Daarom is het verstandig om op regelmatige basis uw terras schoon te maken.

Kortom, wij helpen u met:

  • Reiniging voor zowel stenen, betonnen maar ook houten terrasvloeren
  • Verwijdering van groene mossen, algen en andere (ernstige) aanslag
  • Preventieve terrasreiniging en onderhoud
  • Milieuvriendelijke terrasreiniging: veilig voor mens en dier

Terrasreiniging in Haarlem

Ecologisch verantwoorde terrasreiniging

Wanneer uw terras ernstig is vervuild door vetten, olie of brandstof wordt deze eerst ontvet met ecologische producten. Dit voorkomt dat er schadelijke stoffen in het grondwater komen. Andere soorten vuil zoals mossen, algen en groene aanslag worden achteraf behandeld met een anti alg en mos product die milieuvriendelijk is. Bestrating wordt onder hoge druk met een stoomreiniging losgeweekt. Het losse vuil spoelen we vervolgens weg met een hoge druk reiniger. Op deze ecologisch verantwoorde manier is uw terras weer als nieuw!

Preventief uw terras reinigen

Na een eenmalige intensieve terrasreiniging is preventief onderhoud nodig om uw terras mooi en duurzaam te houden. Dit is relatief goedkoop aangezien het vervolgens een kwestie van uw terras bijhouden is. Naast de reiniging kunnen we tevens uw terras voorzien van nieuwe voegmiddel zoals schoon zand of split. Daarna behandelen we de terrassen na met één van onze ecologische producten om de groei van mossen en algen te voorkomen.

Meer weten? Neem contact op met een van onze medewerkers.