Onze schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf bieden wij verscheidene diensten op het gebied van schoonmaak aan in de regio Haarlem. Wij zijn uw partner als het gaat om maatwerk. U kunt samen met ons altijd een schoonmaakplan geheel naar eigen wens samenstellen.

Een greep uit onze diensten:

Schoonmaakonderhoud op maat

schoonmaak haarlemWij leveren totaaloplossingen als het gaat om schoonmaak in de regio Haarlem. Zowel op lang- als op kortdurende contractbasis, maar ook op basis van eenmalige aanbestedingen. U kunt ons in Haarlem inschakelen voor het schoonmaakonderhoud van kantoren, winkels, trappenhuizen (VVE’s), fabrieken, (zorg)instellingen of bedrijfshallen. Ook de complete reiniging van uw vastgoed kunt u volledig aan ons uitbesteden.

Over ons

Het pakket aan diensten dat wij bieden kan breed en specifiek op maat worden ingevuld, waarbij iedere frequentie mogelijk is. Met onze inzet en flexibiliteit staan we altijd voor u klaar.

Wij leveren topkwaliteit en werken in Haarlem alleen met de beste materialen. Bovendien zijn onze medewerkers stuk voor stuk geschoolde en goed Nederlands sprekende werknemers, die hun vak verstaan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, stuur ons dan een e-mail, vul ons contactformulier in of bel ons via 023 – 737 0605.