Professioneel vloeronderhoud van natuursteen vloeren

Wilt u uw vloeren laten polijsten, impregneren of reinigen? Schoonmaakbedrijf De Neve in Haarlem is tevens uw vloeronderhoud specialist voor natuursteen vloeren. Wij hebben een keur aan mogelijkheden voor uw vloer. We kunnen uw oude vloer opknappen of een grondige schoonmaakbeurt geven.

Heeft u een natuurstenen vloer? Wij maken uw vloer weer als nieuw. Wij gaan uiteraard altijd uit van uw specifieke wensen en verwachtingen en zetten onze expertise in om tot een passende en persoonlijke oplossing te komen waar u zich helemaal in kunt vinden. U kunt bij ons terecht voor:

    • Slijpen van natuursteen vloeren
    • Grondige reiniging van vloeren
    • Renoveren of polijsten natuursteen vloer
    • Impregneren van vloeren
    • Repareren van natuursteen vloeren

Vloerreiniging

vloeronderhoud haarlemIntensief gebruikte vloeroppervlakken dienen regelmatig te worden gereinigd. Wij hebben niet alleen particulieren als klant, maar ook ZZP’ers, MKB’ers, grootwinkelbedrijven en kantoorfirma’s. Dankzij periodieke vloerreiniging en regelmatig vloeronderhoud bent u verzekerd van een schone, gezonde en representatieve leef- en/of werkomgeving en een langere levensduur van uw vloer.

Bij vloerreiniging kunt u onder andere denken aan het reguliere vegen en zuigen, schrobben, boenen, schuren en impregneren. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Haarlem voor vloeronderhoud? Of wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van vloeronderhoud en vloerreiniging? Neem dan in de regio Haarlem vrijblijvend contact met ons op.